Изберете страница

6-седмичен практически LIVE курс за Facebook реклама

Онлайн LIVE обучение

Веселина Крусева

Страхотни са! 🤩 Обученията и курсовете, които правят са добре структурирани, лесни за разбиране от начинаещи и най-важното изключително полезни. Дават много от себе си и отделят време на всеки, който е на събитията им. Говорихме си много и беше супер приятно!

От много време исках да се запозная с тях и изобщо не съжалявам, че го направих! Прекарахме чудесна събота! ♥️ Пак ще ги посетя, защото наистина много ми хареса 

Ако все още се чудите дали да посетите тяхно събитие или да си купите техен курс, ви съветвам да не чакате, а да го направите. Няма да съжалявате! 

Успех във всяко начинание момичета! Заслужавате го! 

Яна Бакалова

Момичета, благодаря за ентусиазма, професионализма и приятелската атмосфера, която създавате всеки път! Обученията ви са страхотни, лесно разбираеми и приложими. Вярвам, че с ваша помощ, бизнесът в България ще се превърне в по-добро място!

Теди Ангелова

Момичета, искрени благодарности и адмирации за курса „Онлайн бранд формула“! Много стойностно съдържание, написано на разбираем език и добре структурирано.

Ани и Деси са две, изключително отдадени и вдъхновяващи жени. Светът има нужда повече от такива хора!

Препоръчвам курса на всеки, който иска да постигне нещо повече в този живот и е готов да извърви допълнителната миля.

Анна Гълъбова

Съдържанието на курса е изключително полезно, добре структурирано и изчерпателно!
Струва си инвестицията. Успех, Copysocial! Заслужавате го, защото предлагате ценни
познания, придобити с безкрайно много труд!

Цветина Запрянова

Не знам дали осъзнавате какво правите за нас, нямам думи да изразя колко високо ценя вашия труд и се надявам един ден, когато нещата потръгнат, да отпразнуваме заедно победата 😊

Александър

Обучението… Истината е, че ти и Ани сте едно от най- хубавите неща, които ми се случиха през последните, да речем, 5 години… Всъщност, може и 10 да са, знам ли 🙂 Харесва ми да ви гледам, слушам и чета! Радвате ме и си казвам – страхотно, умно, ерудирано, предприемчиво и особено красиво младо поколение расте! Което е чудесно! 🙂 Друга истина- почти всичко от това, на което ни учите с Ани, аз подсъзнателно си го правех и прилагах и преди. Сега обаче го правя някак по- систематизирано, по- осъзнато…Основното, което „получавам“ от обученията ви, са вдъхновението, ентусиазма, нахъсаността, мотивацията, вярата. Всички тези неща си ги имам поначало, ми такъв съм си, човещинка… Но като ги усещам и у вас, и у останалите в групата, сякаш при мен се увеличават поне в аритметична прогресия… Изпитвам приятното и доста полезно усещане за съобщност, за споделеност, за масово гледане в една посока… Нещо такова… Даже в главата ми се въртят от няколко дена поне десетина нови идеи, но трябва да ги пообмисля…🙂 Остана само да ви благодаря. Ми ето- благодаря ви, Ани и Деси! 

Магделена Стойкова

Ооо курса е магически! Не само, че дава идеи и знания, а и вдъхновява. Изобщо толкова се радвам, че ви срещнах. Колкото и книги и видеа да съм гледала и прочела преди това по темата са били разпокъсани, неизказани, хаотични, а в курса всичко е систематизирано, с примери, изобщо изпипан до край. Наистина е супер полезен!

Натали Тодорова

Ще се присъединя към мнението на Станимира ииииии ще споделя, че Ани и Деси са наистина абсолютни професионалисти,толкова позитивни и вдъхновяващи ❤️ От Декември съм в академията ,имам тяхно обучение и сега с това извънредно положение, то ми е основно четиво 😊А лайфовете и целия безплатен курс, който са пуснали в момента, препоръчвам горещо да се гледат поне по няколко пъти. Правят много полезни видеа , помагат от сърце и дават много надежда и стъпки за изпълнение,за да сбъдне човек мечтите си ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Станимира Калапова

Изключително съм доволна от Ани и Деси от CopySocial. Ползвам безплатните им обучения, но не само това. Закупила съм си обучение за дигитален маркетинг за начинаещи, защото имам грандиозни планове за развитието си в тази посока, а те се превръщат в реални благодарение на тези прекрасни и находчиви момичета.💝
Препоръчвам ги горещо, те дават много по принцип, а особено и сега. 💗💗💗

Светлозар Дулев

Силно препоръчвам обученията на CopySocial за хора, които се чудят как да представят бизнеса си в дигиталното пространство или просто се чудят какво не им достига за да увеличат продажбите си, както в моя случай.

Обучението се състоя вчера на 30.11, едно от нещата, които научих, вече приложих и ефект има. Продължавайте в същия дух и хъс!