Изберете страница

Онлайн Обучение – Интернет маркетинг за стартиращи, малки и средни бизнеси.

В това обучение ще научиш ВСИЧКО, което трябва да знаеш за онлайн маркетинга, за да привличаш клиенти изцяло от Интернет.
Независимо дали в момента имаш само идея за бизнес или работещ бизнес, този курс ще ти даде стратегия, с която да тръгнеш от 0 и да стигнеш до УСПЕХ!
Това НЕ е обучение само за Facebook маркетинг. То е за изграждане на устойчив, успешен бизнес, който се развива и печели от Интернет.

Постави основите на успешен онлайн бизнес, който работи ЗА ТЕБ денонощно!

N

Научи каква е печелившата стратегия през 2019 (и в следващите години), с която ще можеш лесно и изгодно да привличаш клиенти от Интеренет

N

Разбери как да пишеш така, че да накараш потенциалните клиенти да се влюбят в продукта ти, дори и да нямаш никакви копирайтинг уменият

N

Погледни директно в нашите рекламни профили, за да видиш как правим реклами, които правят продажби за хиляди левове

N

Научи точни стратегии, които използваме за реклама, за да намаляме максимално цената и да привличаме възможно най-много клиенти

N

Възползвай се от целия ни опит и готови стратегии, за да ги приложиш за твоя бизнес или идея и да видиш резултати веднага

N

Научи системата, с което ще започнеш да реализираш реални онлайн продажби на твоите продукти или услуги

Ако имаш само бизнес идея и тепърва започваш да работиш по нея, трябва да знаеш как да продаваш онлайн.

А може и да имаш бизнес… искаш и ти да се възползваш от възможностите на Интернет за продажби. Тогава ти трябва доказано работеща стратегия за онлайн продажби.

Повечето хора правят грешката да си направят сайт или страница, но нямат идея как да привличат клиенти.
Ако искаш твоята идея да стане успешна, трябва да се научиш как да привличаш клиенти и да им продаваш продукта си с думи, снимки и видеа.

И още нещо… този курс излиза много отвъд рамките на Facebook. НЯМА еквивалент в България и ще ти даде ОСНОВАТА, която ти е нужна, за да изградиш успешен и устойчив бизнес.
Той дава цялата ни СИСТЕМА за онлайн продажби на много по-ниска цена от тази, която биха стрували услугите ни, за да го направим за клиент.

При нас идват клиенти с едно и също оплакване – „имам страхотен продукт, пускам постове, плащам на Фейсбук за реклама (бууствам), но нищо не става.. само губя пари!“
Има и от другите… хора със страхотни идеи за бизнес, които знаят, че Интернет е тяхното място за развитие, но нямат никаква идея как да построят бизнеса си. Още по-малко как да се покажат пред правилните клиенти и да реализират УСПЕШНИ продажби.

Надяват се, че ние можем помогнем и търсят услуги. Но това всъщност струва доста скъпо… ако искаш агенция да работи изцяло по проекта ти, това често струва няколко хиляди лева на месец.

През времето ние видяхме, че това е спънка за много хора да реализират идеите си и да започнат да печелят. Търсихме най-добрия начин да помогнем на всички. Но времето ни се оказа ограничено…
затова създадохме първия цялостен онлайн курс за Интернет маркетинг за малки, стартиращи, средни бизнеси или соло предприемачи с идея.

ЗАЩОТО Facebook рекламата сама по себе си НЕ работи в момента. Работи обаче успешно и ефективно за ВСЕКИ, който я прилага като част от цялостна система.

Независимо дали си стартиращ предприемач, който започва онлайн бизнес или вече имаш бизнес и искаш да се възползваш от Интернет за привличане на нови клиенти, тази система е решението, което винаги си търсил! Тя е професионална стратегия, която всеки непрофесионалист може да приложи успешно, за да продава с реклама в социалните мрежи.

Вземи стратегията и тактиките, които продаваме като услуга на нашите клиенти и минималната ни такса започва от 3000 лв. на договор

В този курс ще научиш:

Планирай успеха си – как да поставиш основите на успешен онлайн бизнес

Как да откриеш продукт, който ще започне да се продава бързо

Как и къде да откриеш клиентите, които ще са готови да купят от теб най-бързо

Математическата формула за рекламен бюджет, с която винаги ще бъдеш на печалба от рекламната си инвестиция

Системата, която прилагаме за реклама на малки бизнеси и им носим постоянен поток от нови клиенти и реализираме продажби бързо

Голямата тайна за продаваща Фейсбук реклама, която няма нищо общо с Фейсбук

Как да проучиш, планираш и заснемеш снимки и видеа, които продават, дори да разполагаш само със смартфон

Най-продаващите ни реклами, които сме направили във вид на формули, за да работят и за теб, дори да не си добър в писането на съдържание

Behind the scenes – как ние подготвяме и провеждаме рекламни кампании за клиенти. Ще ти покажем примери от реалната практика

Нашата продажбена фуния, която използваме, за да продаваме абонаментни услуги с цени, започващи от 1000 лв. на месец

Защо създадохме Интернет маркетинг за малки и средни бизнеси?

 

Интернет маркетинг за малки бизнеси създадохме след повече от 4 години работа с малки и средни бизнеси и стартиращи предприемачи. През това време имахме възможност от първо лице да видим най-големите им проблеми онлайн. За съжаление персоналното решение на тези проблеми струва много скъпо на всеки собственик на малък бизнес. Комисионните за работа с нашата агенция стартират от 500 лв. на месец, при 6-месечен договор. И това не включва рекламния бюджет към Facebook. За малкия бизнес това е скъпо… Но означава ли тази сума бариера за всеки предприемач да постигне успех в начинанието си? НЕ!

Ние създадохме идеалното решение, което е ценово достъпно до всеки, който сериозно е решил да се занимава с бизнес. Системата ни е създадена ИЗЦЯЛО на база опит с малки и средни бизнеси и стартиращи предприемачи. И тестове, за които сме похарчили десетки хиляди евро онлайн.

Нашата система е предназначена за хората, които са сериозно ангажирани със своя успех и са готови да направят всичко необходимо, за да го постигнат.

.

Представи си какъв щеше да бъде животът ти сега, ако беше решил да действаш и прилагаше работеща стратегия

Тук ще ти споделим какво ни казаха хора, които са работили с нас. Други, които гледат безплатните ни видеа и трети, които вече имаха възможност да изгледат нашето ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ.

Какво казват клиентите ни за нас:

Истинско удоволствие е да се работи с тях! Проявяват постоянна грижа към клиента, редовно се интересуват за постигнатите резултати. Насочват към успешни стратегии, подходящи за конкретния бизнес и са пълни с идеи. Щастливи сме че ги познаваме!

Булчински салон Арети

Това обучение е едно от най-полезните, които съм имала възможност да гледам. Всичко свързано с ФБ маркетинг ми се струваше сложно, но във видеата информацията е обяснена супер подробно и ясно, което много ме улесни в прилагането й. Друго, което много ми хареса е подредбата на модулите, което го прави систематизирано и лесно за достъп. Видеата са кратки и озаглавени според съдържанието, което много помага ако искаш да си припомниш нещо или да знаеш от къде да продължиш да гледаш без да е необходимо да ровиш и превърташ. Благодаря! Личи се, че Ани и Деси са вложили много отаденост и желание в обучението. Препоръчвам го с чисто сърце!

- Деница Петкова

Сърдечно благодаря на Ани и Деси от Copysocial за страхотното обслужване на фейсбук рекламите ни цели 2 години. Започнахме през март 2017г. Още след няколко месеца работа имаше ръст в продажби. Изписаха много статии за полуляризиране на бранда и продажбите започнаха още да се увеличават. Постоянно измисляха нови стратегии защото фейсбук се променяше и рекламирането не беше никак лесно, но те винаги намираха начин да правят успешни реклами, които продават! За 2 години съвместна работа ни увeличиха оборота 4 пъти. Благодаря Ви

Neocell.bg

Какво е включено в Интернет маркетинг за малки бизнеси

CopySocial Academy MEMBERSHIP:

9 модула, които обхващат всичко – от идея за продукт, през успешна стартегия, до продаваща реклама

15 часа, в които ще ви споделим не само системата, точната стартегия стъпка по стъпка, но и много примери. Ще видите как ние построяваме рекламни кампании за клиенти и ще чуете защо правим всяко нещо и ще видите точно как го правим, за да продава.

Ще ти покажем как да планираш рекламната си кампания и „да влезеш в главата“ на клиента си, за да премахнеш всички негови ограничаващи убеждения за покупка.

Ще ти покажем как да използваш снимки и видеа за социални мрежи, за да намалиш цената на реклама и да увеличиш продажбите си. Ще ти разкрием и как безплатното съдържание се превръща в пари за бизнеса ти.

 • Ексклузивна Facebook група за предприемачи

Направихме тайна група за предприемачите, които участват в това обучение. В нея имаш достъп до нас, можеш да задаваш въпроси, да обменяш опит, да потърсиш съвет и да срещнеш много нови хора, също като теб.

Във Facebook групата ще проведем и 2 Q&A сесии, за да отговорим на въпросите, които получим от всички участници.

 • Чеклист и PDF гайдове

Не сме оставили нищо на случайността или на твоите плещи. За да ти е изключително лесно да следваш процеса и да постигнеш успех с нашата система сме подготвили чеклист за цялата кампания, формули за публикации, с които ще пишеш като професионален копирайтър и една система, която може да продаде абсолютно всичко – FELICITY.

 • БОНУС секция

Освен всичко, което ти трябва, за да продаваш успешно онлайн сме подготвили и допълнителни стартегии, които ще изстрелят бранда ти в космоса!

В БОНУС секцията ни ще намериш наши разработени стратегии, с които инвестираме по-малко от $20 рекламен бюджет и стигаме до хиляди потенциални клиенти.

В обучението ще включим САМО 160 курсисти!

А сега ще ти покажем от близо какво точно е включено в Интернет маркетинг за малки бизнеси

Модул 1: Каква е твоята бизнес история

За бизнеси без уебсайт – стратегиите, които работят за продажби на лично съобщение

 • Защо да разказваш истории е важно за продажбите ти
 • Как да поставиш стабилни основи на бизнеса си така, че да преодолее всякакви трудности по пътя
 • Научи се да казваш ясно точно какво правиш – как да разкажеш за твоя бизнес като на 5-годишно дете, за да привличаш в пъти повече клиенти
 • В коя пазарна ниша ще се позиционираш

Модул 2: Стратегия и Продажбена фуния – как да направиш дизайн на потребителското пътуване, за да си гарантираш продажби

 • За бизнеси без уебсайт – стратегиите, които работят за продажби на лично съобщение
 • За бизнеси с уебсайт – стратегии за напреднали за онлайн продажби

Модул 3: Идеален клиент – как да откриеш групата клиенти, която най-бързо ще купи от теб и ще ти помогне да печелиш повече бързо

 • Как да намериш идеалния продукт за идеалния клиент. Или как да предложиш на таргет групата си продукт, който те ще започнат да купуват веднага
 • Кой е идеалният клиент за твоя бизнес и как да го познаеш
 • Как да използваш Facebook Audience Insights и Google Keyword planner, за да опознаеш идеалния си клиент и да разбереш какъв продукт/услуга е готов да купи веднага
 • Как да използваш материал, който създават други брандове и медии, свързан с интересите на твоята таргет група, в полза на твоя бизнес

Модул 4: Съдържание за социални мрежи – Как да създаваш съдържание за твоите социални профили, което не само привлича фенове и последователи, но генерира продажби

 • Копирайтинг за социални мрежи – как с всяка публикация, която пишеш да ангажираш съзнанието на потенциалните си клиенти, да печелиш доверието им, да популяризираш бранда си и да продаваш
 • Снимки за социални мрежи – как да правиш снимки за социалните си канали без да инвестираш тонове време и пари, дори да разполагаш само с телефон
 • Видеа за социални мрежи – как да се възползваш от най-евтината реклама онлайн с видео съдържание и защо да инвестираш в него още сега
 • Как ние използвахме серия от видеа с безплатно, полезно съдържание, за да продаваме абонаментна услуга

Модул 5: Как да избереш продукта си стратегически, за да си осигуриш продажби, които идват веднага

 • Как да представиш продукта в сайта си така, че хората да поискат да го купят
 • Как да пишеш ползи, които влияят на подсъзнанието на потенциалния ти клиент
 • Защо характеристиките на продукта никога няма да продадат и каква е истинската причина хората да купуват, която трябва да използваш в маркетинга си
 • Продуктов копирайтинг – как да пишеш така, че да хипнотизираш потенциалния си клиент и вместо да му продаваш, той да няма търпение да купи от теб
 • Тайната на проучването – как да свържеш желанията на твоя идеален клиент с продукти, които можеш да му предложиш и да спечелиш веднага

Модул 6: Уебсайт – как да оптимизираш продуктовата си страница за продажби

 • Темплейт за продуктова страница
 • Най-успешните копирайтинг практики за писане на продуктово копи

Модул 7: Facebook реклама – как да достигнеш до идеалните си потенциални клиенти с реклама, която струва малко и привлича стратегически най-добрите клиенти

 • Типове реклама според целта на рекламната кампания
 • Продажбена фуния и релевантност на лендинг страницата с визията и текста в рекламата
 • Оптимизация на рекламен бюджет – формула за изчисляване и прогнозиране
 • Facebook Ads Manager – всичко, което трябва да знаеш за рекламния панел
 • Facebook Pixel – защо ти е нужен и каква е причината заради него продажбите да се увеличават в пъти
 • Как да таргетираш идеалните си клиенти през рекламния панел
 • Как да използваш изкуствения интелект на Facebook, за да намери вместо теб най-добрите ти клиенти
 • Post engagement и Traffic реклама
 • Динамична реклама с продуктов каталог
 • Как да продаваш продукта си като подарък на рожденици или на техните приятели
 • Демонстрации на реални продажбени фунии и рекламни кампании, с които ние продаваме успешно абонаментни услуги на агенцията

Модул 8: Примери

В този модул заснех екрана си, докато правя рекламни кампании, за да покажа точно какво, как и защо правя, в конкретни примери. Тук ще видите:

 • Какво правим, за да рекламираме продажбената фуния за услуги на агенцията
 • Как рекламираме музикално офлайн събитие в софийски бар
 • Скритата логика зад най-продаващата рекламна кампания на един от електронните ни магазини
 • Как „да четете между харесванията“ или тайната на интересите – Ани ще ви покаже как да изваждате допълнителна информация за таргета си от всяко нещо, което те харесват или етапа в живота си, в който са в момента

ДОКУМЕНТИ: Всичко, което ви трябва, за да подготвите и изпълните стратегията и рекламните си кампании

 • Campaign Blueprint – този файл ще ви даде стратегията стъпка по стъпка, с всичко, което трябва да направите през процеса. Веднъж попълнен, този файл ще бъде най-солидната основа за бизнеса ви
 • Campaign Checklist – всички активности, които да отмятате, когато изпълните, за да не пропуснете нищо важно
 • Въпросник – въпросникът, който нашите клиенти попълват, за да се ориентираме на какъв етап се намира бизнесът им и какво трябва да направят, за да си гарантират успех
 • FELICITY – наричаме я системата, която носи СВОБОДА и ЩАСТИЕ, защото приложена правилно, тя ще ви помогне да изградите онлайн система, която работи на автопилот за вас, дори когато вие не работите (+пример за приложението на системата)
 • Bullet point master guide – как да пишете неустоими ползи, които продават продуктите
 • Power hooks – заглавията и power hook-овете, които привличат клиентите ви и продават продуктите и услугите ви онлайн
 • Продуктова страница – всичко, което трябва да знаете, за да направите продаваща продуктова страница + шаблон за дизайн

БОНУС МОДУЛ: Стратегии за успешни рекламни кампании стъпка-по-стъпка, които можете да приложите и спечелите веднага

 • Как да използвате БЕЗПЛАТЕН трафик от Facebook и Google, за да привличате нови клиенти
 • Как да увеличите продажбите си със стратегия за Facebook Live предавания
 • Как да достигнете да привлечете стотици последователи в Instagram с минимален бюджет за реклама

БОНУС МОДУЛ: Стратегии за успешни рекламни кампании стъпка-по-стъпка, които можете да приложите и спечелите веднага

 • Как да използвате БЕЗПЛАТЕН трафик от Facebook и Google, за да привличате нови клиенти
 • Как да увеличите продажбите си със стратегия за Facebook Live предавания
 • Как да достигнете да привлечете стотици последователи в Instagram с минимален бюджет за реклама

САМО до до 02.11.19 може да се възползвате от НАМАЛЕНАТА ЦЕНА

Интернет маркетинг за малки и средни бизнеси е обучение, което се провежда изцяло онлайн!

Курсът е във ВИДЕО форма. Има pdf документи, които ще ти помогнат във всяка стъпка от създаване на рекламната ти кампания.

До видеата получаваш достъп веднага, щом потвърдим плащането ти.

До видеата имаш постоянен и НЕОГРАНИЧЕН достъп, от всяко място по света с интернет връзка.

Приемът в Академията ще бъде затворен в началото на август.

Q&A Live уебинари – две уебинара (един през юли и един през август) в затворената Facebook група за курсистите, където ще отговаряме на вашите въпроси във връзка с онлайн кампaниите, по които работите. Ще разгледаме до 5 Blueprint документа за вашите кампании. Документите ще бъдат избрани на случаен принцип от всички, които курсистите ни изпратят.

Групова Mastermind консултация – Груповите мастърмайнд консултации са много полезен инструмент, с който ще се възползваш от силата на колективното съзнание и опита на двама ментори, за да разработиш стратегията си. Тези сесии ще се случат два пъти – веднъж през юли и веднъж през август, онлайн.

Групите, в които ще се проведат мастърмайнд сесиите, ще бъдат от най-много 10 души и ще продължат по 3 часа всяка. Темите, които ще обсъждаме по време на тези сесии, ще бъдат директно свързани с въпроси по стартегията и кампаниите на участниците във всяка група.

Business Mastery – бизнес онлайн семинар

В този онлайн семинар, който ще проведем през втората половина на август, ще говорим за начина на мислене, който трябва да развиеш в себе си, ако искаш да изградиш успешен онлайн бизнес. На това обучение ще обсъдим какви са най-важните качества, които имат най-успените хора в бизнеса, как да ги развиеш в себе си и как на практика да приложиш наученото, за да увеличиш прохода за бизнеса си.

Не забравяй, един бизнес става толкова голям, колкото е голям в съзнанието на собственика си!

Това онлайн обучение ще ти даде безценни знания, които могат да променят живота ти така, както промениха и нашия и ни позволиха да изградим устойчив и успешен бизнес от нула.

ВАЖНО!!!!

Ако над 60 души си купят BUSINESS и PRO пакети, приемът в CopySocial Академия за лятото ще бъде затворен по-рано! Целта ни е Академията да бъде изключително полезна за курсистите и всеки да получи максимално много стойност и внимание!

Кои са Анелия и Десислава

За всички сме познати като Ани и Деси 🙂

Ние сме съоснователи на CopySocial – агенция за интернет маркетинг. Създадохме агенцията през 2015 г.

През 2017 г. положихме основите на CopySocial Академия с първото ни офлайн обучение – MasterFace Business Academy.

Освен в нашите академии и онлайн канали, можете да ни видите и като лектори на различни събития и конференции в областта на дигиталния маркетинг и онлайн бизнес.

Завършили сме Бакалавър Бизнес информационни системи и Магистър Маркетинг в България. Но освен това сме завършили престижни американски обучения за интернет маркетинг. Именно най-модерните и успешни американски стратегии и тактики прилагаме в работата си и влагаме в обучителните си програми, но тествани в България и съобразени с нашата онлайн бизнес среда.

Всичко, което научавате от нас, можете да бъдете на 100% сигурни, че е тествано в реални рекламни кампании и за тези тестове за изхарчени хиляди долари рекламен бюджет преди да влезе като стратегия в агенцията или Академията.