Изберете страница
copysocial.net

За CopySocial Академия, Ани и Деси

На 24 Ани напусна работа, за да стартираме първия си бизнес – агенция за дигитален маркетинг.

Деси продължи да работи, за да осигури финансите ни още една година, докато нашето начинание започна да ни плаща заплата и много повече. Останахме в агенцията 4 години, но една много голяма, силна страст и мисия ни завладя – искахме да споделим безценното знание за изграждане на бизнес онлайн и дигитален маркетинг с хората. Така, през 2019 г. се роди CopySocial Академия.

Няма да забравим този ден… бяхме в университета, тъкмо върнали се от САЩ.

Един колега дойде при нас, подаде една книга и каза „трябва да я прочетете“. Заглавието се казваше „Богат татко, беден татко“. Стори ни се странно… Подходихме с недоверие, но въпроки това прочетохме книгата. Тогава разбрахме, че не е нужно цял живот да работим за някого, защото можехме да създадем мечтите си. Захвърлихме кариерата на програмисти, преди още да сме я започнали и се насочихме към дигитален маркетинг. Интуицията ни казваше, че това е бъдещето и не сгрешихме.

Ооо курса е магически! Не само, че дава идеи и знания, а и вдъхновява. Изобщо толкова се радвам, че ви срещнах. Колкото и книги и видеа да съм гледала и прочела преди това по темата са били разпокъсани, неизказани, хаотични, а в курса всичко е систематизирано, с примери, изобщо изпипан до край. Наистина е супер полезен!

 

Магдалена Стойкова

Страхотни са! ? Обученията и курсовете, които правят са добре структурирани, лесни за разбиране от начинаещи и най-важното изключително полезни. Дават много от себе си и отделят време на всеки, който е на събитията им. Говорихме си много и беше супер приятно!

Веселина Крусева

Съдържанието на курса е изключително полезно, добре структурирано и изчерпателно! Струва си инвестицията. Успех, Copysocial! Заслужавате го, защото предлагате ценни познания, придобити с безкрайно много труд!

Анна Гълъбова

Годините в създаване на първия бизнес ни накараха да сгрешим безброй пъти. Губехме пари, изглеждаше, че всичко се проваля, повечето опити водеха до грешки и всичко започваше от начало, но не се отказахме и продължихме да вървим напред.

Един ден осъзнахме, че ние не сме същите хора, които тръгнаха по пътя на предприемачеството. Бяхме се променили, помъдрели, смирили, бяхме научили много. От това много, което само опитът, търпението и волята могат да ти дадат.

Сега знаем, че всеки може и силно ВЯРВАМЕ, че можем да помогнем на хиляди хора да сбъднат мечтите си. 

Благодарение на знанията ни, опита ни и прекрасните хора, които срещаме, създадохме CopySocial Академия. Пишем тези редове през лятото на 2020 г. Само за една година Академията обучи над 120 курсисти. С много от тях се познаваме лично и срещите ни са истинско удоволствие.

Някои от тези 120 души постигнаха огромен напредък и резултати. А ние сме безкрайно щастливи и горди от това.

Нели например, тя е собственик на ВЯРА брокер, който се включи през лятото на 2019 г. След това дойде на семинар, направихме и персонална консултация. В началото говорихме за клиента, обяснявахме системата, разсъждавахме върху продукта. Когато се върна отново през 2020 г. тя беше надскочила много пъти себе си. Познаваше идеално клиента си, започна да прави страхотни снимки, направи много лайфове… и разбра какво искат от нея клиентите, за да им го даде онлайн. Сега тя прави нещо различно от всички застрахователи и тези усилия ще и се отплатят многократно.

Сашо е друг наш ученик и приятел. Той написа книгата на кученцето си Джесика, докато тя му диктуваше, за да даде усмивки на хиляди българи. Сашо, както сам разказва за себе си, е „бивша детска учителка“. Решил е да напусне държавната система, за да захване нещо свое. Сбъдва мечтата си и прави магазинче за домашни любимци в Русе. А през тази есен му предстои да пусне и собствена марка храна за кучета.

Сашо е един от хората, които са душата на Академията. Той винаги ще се пошегува, ще те разсмее. Изобщо, не може да ти е скучно с него. След като завладя Facebook-а, в момента активно учи и практикува Instagram.

Историите са много, а участниците ни са вдъхновяващи. В нашия Instagram всяка седмица разказваме историята на някой от тях.

Създадохме CopySocial Академия, за да дадем конкретно, практическо и лесно приложимо знание на всеки човек, който иска да се научи на дигитален маркетинг и онлайн бизнес и да промени живота си.

Независимо дали имаш бизнес и искаш да минеш онлайн, тепърва стартираш или имаш професия и искаш да добиеш допълнителна квалификация или пък да придобиеш умение, от което да печелиш допълнително, ние можем да ти помогнем!

Ето какво ще откриеш в Академията:

  • Практически обучения за онлайн бзинес и дигитален маркетинг – разгледай всички ТУК>>
  • Безплатни обучения – разгледай ги ТУК>>
  • Безплатни видеа в YouTube – гледай ги ТУК>>
  • Истории, полезна информация и вдъхновение в Instagram – последвай ни ТУК>>
  • Лайфове, статии и видеа във Facebook – последвай ни ТУК>>
  • Имейл с полезна информация всеки вторик – ще го получиш, ако се запишеш в нашите безплатни курсове
  • Общност – тя е безценна! Всеки участник в нашите обучения получава достъп до общността на Академията

Каква е визията на CopySocial Академия?

Визията ни за развитието на Академията е да доставим до всеки човек, независимо от възрастта и местоживеенето, който е мотивиран да учи и да се развива, достъпно практическо образование в сферата на онлайн бизнес, дигитален маркетинг, предприемачество и личностно развитие.

Мечтаем, и ще сбъднем тази мечта, един ден всеки да бъде щастлив да живее и работи в България, да определя собствените си правила и доходи, да развива личността си и да помага на другите да се развиват. Само така можем да вървим напред и нагоре, ЗАЕДНО!

Ако се припознаваш в нашата мисия, ако си човек, който иска да учи и да се развива, последвай ни онлайн, пиши ни и не пропускай да се включиш в нашите обучения, които идват директно от практиката и ще ти спестят много време и неуспешни опити. Очакваме те!

Каква е мисията на CopySocial Академия?

Мисията ни е да подпомогнем развитието на предприемаческата среда в България като осигурим обучения и общност, които водят курсистите ни по-бързо към успеха.